24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

06.07.2018 - 12:52
Гостин: Билјана Еверет - Секретар на воздухопловна федерација на Македонија
06.07.2018 - 12:48
Гостин: д-р Елена Арсова - трихолог
06.07.2018 - 12:45
Гости: Александар Тасевски и Златко Анчевски
06.07.2018 - 12:43
Гостин: Марија Богоеска