24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

18.04.2018 - 12:54
Гости: Елена Билбилоска, Михаела Трајкоска и Матеј Печеновиќ
18.04.2018 - 12:53
Гости: Дијана Имери Илкоска - диригент и Дино Имери - пијанист
17.04.2018 - 23:55
Чиста препорака и ветер во грб за Македонија... Што содржи извештајот на Европската Комисија? Македонија го одработи своето иако има уште реформи кои треба да се спроведат... Пристапните преговори на дофат, со обврска постигнатиот прогрес да продолжи... Реформскиот моментум дома и надвор и облакот на нерешеното прашање за името... Влегува ли Македонија во совршена бура? Одговори, анализи, толкувања во „Отворено“ со шефот на македонската дипломатија Никола Димитров, Костадин Богданов од опозициската ВМРО-ДПМНЕ, новинарката Ана Петрушева и поранешниот функционер Имер Селмани...
17.04.2018 - 18:11
Тема: Република Македонија доби препорака за почеток на преговори за членство во ЕУ