24 Анализа 20-01-2015

Тема: Стратегија за развој на енергетиката за периодот до 2035 година | Гости: Александар Дединец и Антон Чаушевски

Емисии

20.10.2018 - 06:07
Неизвесност во Собранието до последен момент. 24 анализа со директно вклучување во Собранието на седницата на која се гласа за уставните измени. Гости се универзитетските професори Љупчо Ристевски и Лазар Лазаров и и аналитичарот Ибрахим Мехмети.
19.10.2018 - 17:17
Тема: Ќе има ли договор за двотретинско мнозинство во Парламентот?
19.10.2018 - 12:57
Гостин: Аце Коцевски - градоначалник на општина Велес
19.10.2018 - 11:52
Гости: Ѓоко Ѓорчев и Сашо Станојковиќ