220 милиони евра за „Чебрен“ и „Галиште“

26.04.2018 | 17:31
Прочитано: 2273

За околу од два месеца треба да се донесе акциски план за изградба на хидроелектраните „Чебрен“ и „Галиште”, соопштија денеска од владата.

Во наредните 60 дена, ќе треба да се формира работна комисија, која ќе биде задолжена да подготви и да достави до владата препораки за реализација на проектот, кој според најавите ќе  чини 220 милиони евра.


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.