149 Протест на исклучените од системот за парно греење

13.01.2018 | 13:42
Прочитано: 1502

Исклучените од системот на Топлификација денеска пред Регулаторната комисија за енергетика ќе го одржат 149-от редовен протест.

Во објавата пишува дека бараат сметките за парно греење да бидат минимум 30% пониски. На протестот, како што информираат, ќе биде презентиран и доказ дека тарифникот на Регулаторна комисија за енергетика е погрешен и постојат сомненија дека ниту имало седница кога е донесен, ниту го донело стручно тело. На денешниот протестот ќе се собираат и потписи против незаконското работење на извршителите.

 


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.