„Долче Габана“ тестенини

19.11.2017 | 20:02
Прочитано: 2364

Италијанската дизајнерска модна куќа „Долче Габана“, во соработка со италијанскиот произведувач на тестенини „Пастифицио ди Мартино“, креираше серија сушени тестенини во лимитирани издание. 

Тестенините се продаваат во дизајнирани амбалажи. Направени се во четири форми, а произведени се само 5.000 парчиња.

Покрај тестенините, дизајнерите на „Долче Габана“ креирале и престилка со натпис „Ла Фамиглиа, Ла Паста, е Л’италиа!


The content of this field is kept private and will not be shown publicly.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.